Hos Hälsocoachen

 

 

När du har gjort valet att skapa dig en bättre och mer hållbar livsstil så hjälper vår hälsocoach dig och tillsammans når ni resultat. Varje individ har ett eget ansvar för sitt välmående men ibland kan vi alla behöva hjälp utifrån för att se vilka områden som vi behöver prioritera för att kunna ta sitt välmående till en ny nivå.

Du träffar Maria efter att du genomgått vårt hälsotest. Hälsotestet baseras på din livsstil, din psykiska hälsa och om du lever med smärta eller inte. Utifrån detta test kan vi sedan skräddarsy kost och livsstilsprogram efter ditt behov.

Hos Maria kan du behöva göra ytterligare tester såsom en näringsanalys, detta görs för att se om din kropp har alla näringsämnen som den behöver för att kunna genomföra alla viktiga processer för välmående. Ni lägger gemensamt upp en realistisk plan för hur du ska kunna få i dig rätt näring för att kunna fungera optimalt. 

Du får tydliga och konkreta verktyg som gör att vi kan optimera dig, från vilken nivå du än befinner dig på!

 

Vi jobbar varje dag med små steg åt rätt håll för att komma framåt i riktning mot dina mål. Sluta aldrig tro på din dröm och våga ta kontroll över ditt välmående!

Jag ser fram emot att få ta del av just din historia och få vara en del av din utvecklingsresa vilket jag verkligen brinner för / Maria Ekroth, Funktionsmedicinsk terapeut och Hälsocoach

VÅRT KONCEPT